14 October 2010

Masalah lagi?


Sekali lagi benda nih datang kacau konsentrasi aku
Aku rasa aku dah buat keputusan yang aku akan try mintak tukar jugak
Aku memang takut nak bawak science subjek lagi
Duduk sebumbung dengan budak budak medic lagi laa
Boleh gilaa! -.-"
Otak dorg geliga nak mati,genius aku cakap
Otak aku gear satu dorg dah pecut pakai nos dulu
HUH! Enjin turbo apa tah yang dorg gunaa

Aku harap aku dapat lah kan =)
Tak apa laa duduk nilai pun aku okay
Jauh sikit kan
Belajar berdikari sikit lahh

Semoga aku dapat tukar course
AMIN!

P/S : Doakan aku =')

6 comments:

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ said...

hah? nk tukar kos ape?!

FatinHusnaKamaruddin said...

u go girl
think what the best for you :)

amira syuhada said...

=) thx!

nhari.wani.raja said...

huhuhuh.
yer syud. hoping awak dpt tukar kos.
sebab itu yang awak minat an
im gonna miss you.
=')

amira syuhada said...

miss? love u laaa bebeh =)

nhari.wani.raja said...

haha laf laf jgk =p
huu.