16 May 2011

Cintaku tertinggal di Malaysia.

Bangun pagi, pergi mandi.  Siap segala, sarung seluar hawaii sama jersi mu. Bukak tingkap luas luas. Eh eh? Kat mana nih? Toleh kanan toleh kiri. Tenung luar, manaaa KLCC? Takdaaa weh. Takdaa! Usha keliling. Gitar aku mana? Manaa? Arghh! Aku jerit ala alaa beyonce.

Pang! Sedas lempangan tepat ke arah pipi yang semakin gebu. Ouch, sakit nyewwwww. Kau dah kenapa kak? Ehh, weh kita kat mana ni? Kenapa kita kat sini? aku tanya sambil buat muka comel. Pang! Okay dah sedar dah. Aku bawak diri sebenarnya. Alaa macam cerita novel tu. Bila dia kecewa kan kena la pergi bercuti jauh jauh. Tukar nombor segala. Konon nak tenangkan diri. Nanti mesti terjumpa lelaki tu. Dia mintak maaf, lepas tu ajak kahwin. Lastly,they live happily ever & after. END. Awww! Sooo shweettt!

Okay berangan. Boipreng pun takdaa. Eh takda eh? Oh,kawan ada la, "kawan". Apa jelaa. Sekarang ni mood nak makan mee bandung sambil minum air bandung sebab sekarang aku kat bandung. Haaa jeles lettew! Doakan aku selamat bershopping. Ehh kalau nak order mee bandung sekali dengan air bandung kasi tau la. Nanti aku post kat korg tau.

Tapi kalau nak aku postkan luna maya sama abang ariel peterporn tu tak boleh laaa. Hahaa. Okay tak kelakar. Dah laa nak pi cari jejaka hot. Wah emangnya cowok cowok indonesia ganteng amat deh. Nak try la kan "gua nak lu"! Boleh bawak balik. Korg nak? Okay nanti aku carikan jodoh sekali. Chow.
 

Baik lagi amik orang bentong dari bandung. Ehh? -.-

6 comments:

Mehmed - said...

ah ko udah nakal...selamat bergonjeng dibandung..waduh waduh Ahaks!

cik ciput said...

adik, gi bandung ke? nak ole-ole..hihi..

**ole-ole cowok bandung pon ok jugak..hihi

Herlisyatt said...

eheee
nak ole2
:P

KakiYangBerjalan said...

saya mau cowok yang ganteng tggi double dr saya k! :D
anddd emm aa makanan! ole2 cun dan comel utk sye yg cun dan comel ni :P

tq. hehe

pemuzik jalanan said...

@mehmed
Haha kau la sifu aku. Awww! Haha


@cik ciput
Well kak, serius awesome!
Ganteng banget dehh. Udah di bawa pulang satu untuk akak hee.


@Herlisyatt
Ehem kalau ada budgetnyaa ye hee

pemuzik jalanan said...

@KakiYangBerjalan
Haha! Macik,saya bawak abang hensem!
Nanti saya tag awak tau tau.
Mesti awak sukaaaaaa <3 awww haha