15 July 2011

Waklu!

Fak fak! Argh! Kenapa? Kenap harus begini. Kau fikir aku boneka kau? Datang bila kau kesunyian dan pergi bila kau dah berteman? Jangan buat tahi! Kau belum kenal siapa Karmila. Kau tunggu aku nanti. Karmila terus berlalu ke dapur. Pisau pemotong daging lantas di capainya. Epal di tangan kanannya di ambil lalu di cincang rakus. Epal sekarang dah tak sesegar dulu. Busuk? Argh, epal pun nak cari pasal dengan aku. Bentak hatinya.

Kunci kereta diambil. Dengan sepantas kilat Karmila sudah sampai di rumah si lelaki keparat. Kereta lotus yang baru di berikan oleh sugar daddy nya di parkir dengan cermat. Dari luar kedengaran suara rengekan manja gadis. Cis, betina baru? Karmila menyelinap masuk ke dalam menggunakan kunci pendua. Cibai sungguh perangai sang keparat. Mari sini aku bawa kau ke syurga.

Pistol dikeluarkan. Pintu bilik dibuka dengan perlahan. Berkat skill menembak di sekitar fun fair,dengan sekali tembakan mengenai sasaran. Sang keparat terbaring lemah. Tembakan yang tepat di pembuluh darah membuatkan darah pekat terusan mengalir. Karmila mencari kelibat si gadis sundal. Ohh? Ada! Gadis itu ada. Tapi di alam maya. Bangang! Tengok blue siapa suruh. Argh, asalkan target sudah di capai.

Karmila memberi lambaian terakir pada sang keparat sambil terseyum. Puas!

Padan muka.

15 comments:

ghost writer said...

nih lar padahnya kalau jeles tak bertempat nih..nak2 yang jenis main belasah tak reti nak rujuk.apa kes bro?

buta mata itu bila mata tak disinggah cahya,tapi kalau buta hati..takde ilmu dan iman yg singgah ke sana.(kuliah subuh lak aku pepagi nih..haha)

karmila sendiri ada sugar daddy,tuh pun nak amik pot kalau si keparat(kamal)ada pompuan lain.Leng-leng maaa...

pemuzik jalanan said...

Haha nak cemburu buta. Biarlaa dia ;p
Pergh pepagi nih kena ceramah mmg aweseme ghost. Menusuk!

Eleh, sugar daddy takpaa. Ada duit! Haha.

hanaahmad said...

psiko der karmila ni. hahahaha....dua-dua pun ada skandal. bak kata gw, leng leng ma...hahaha

Edy said...

jyeah! Karmila rocks!!!

tetibe aku teringin nak main paintball -___-"

cik ciput said...

fuh..ganas eh karmila..bahaya..

*woo..leh masuk team kontrol histeria..

pemuzik jalanan said...

@hanaahmad
Haha lek luu. Amenda leng leng maa tu.
Adik manis takpaham lah orang tuaa haha.

@edy
Eiuuww main paintball sakit lah. Baik tembak betul je dii.

@cik ciput
Haruslaa ganas!
Eh, jauh sgt tu. Harapan laa. Takda makna kak hee

ghost writer said...

abih tuh dia nak apa lagi dari si keparat tuh..FUCK HER SELF?aiseh...

kadang suatu kemarahan kita hanya memandang pada salahnya orang tapi seringkali lupa kalau punca itu daripada kita..

Its not fair right...

:))

pemuzik jalanan said...

Woaa :O apakah? aku dah tak paham haha.

Betul ghost! Aku iya kan je. Sebab kau mmg betul pun :)

RepublicAku said...

imiginasi yang begitu buat aku sendiri terpaku...keh3

KakiYangBerjalan said...

Awak, story yang awesome. pembakar semangat seyh :D

Karmila ! :D

pemuzik jalanan said...

@RepublicAku
Imiginasi yang tak seberapa pun huu.

@KakiYangBerjalan
Haha jangan nak karmila sangat la awak.

AkuMuzikFilem said...

kenapa wat ceruta camni? submit ke KH la

pemuzik jalanan said...

Kenapa? Tak tau. Tetiba je dah siap. KH? Tak layak. Haha. Takpaa..

intan.maisarah said...

la la la

itu la
cemburu terlampau

tapi
dalam hati ada satu rasa


PUAS!


(gelak evil)

pemuzik jalanan said...

Haha ini cembouru yang melampau terlampau. Oh! Rasa puas yang teramat :)