19 December 2010

Single awesome apa

Siapa kata hidup single macam tak ada life? Okay apa! Terhindar dari maksiat *muka suci.Okay la mari kita admit,mesti la aku ada rasa jeleous nak mati sebab mereka mereka semua sudah berlaki (maksud berlaki ialah berkekasih hati).

Nak pergi mana mana, call jelaa. Di layan bagai princess gitu yaw! Kalau rasa nak ngidam nak makan apa apa,tak payah bazir kredit bagai nak call abang pizza,kfc,mcd semua. Hantar text cakap teringin nak makan something something 10 minit nanti sampai la. Free delivery lagi u'olls. Kalau pergi jalan jalan (date la nih) kau nak benda tu kan,kau pegang laa senyum sorang sorang lepastu blah. Esok ada delivery barang yang kau nak tu depan rumah. Sweet tak,sweet tak?

Kalau aku yang buat macam tu mesti mereka kata aku gila. Ngidam nak makan milano sama abc siapa pun tak layan. Aku pun nak! Mana aci macam nih. Nak juga mesra mesra dengan abang macho,hot,segak,tampan lagi maskulin!

Tapi bila fikir balik kira okay la kan. Best apa,boleh buat apa kau suka,lepak mana mana. Tak perlu nak sedih hati,nak susah susah risau nak beronggeng sampai pagi pun boleh! Hidup siapa lagi awesome ni?

P/S : Hidup macam abc,campuran macam macam kan

2 comments:

nhari.wani.raja said...

hidup single beb.
baru macho plus tampan an an!
hehehe
XD

amira syuhada said...

Alahh kecoh la luu,dia pun adaa <3 gahaha