30 March 2011

Perempuan bernafsu lelaki.

Rambut sama hitam, Hati lain lain. Ye dak? Haa ada lagi yang korg tak tau. Kapasiti perut manusia pun tak sama. Ada yang memory perut dia sekecil 1KB. Ini mesti perut perempuan punya kan. Huh ala yang makan sikit cenonit lepas tu dah tak lalu. Nyampah nok! Ada pulak boleh menampung sebesar beberapa terabyte. Ini memang handal punya nih. Orang macam ni aku kategorikan perut dia macam perut lembu.

Aih, lembu punya susu,sapi dapat nama. Eh eh lek luu, peribahasa tu takda kena mengena pun. Aku cuma nak praktikkan ilmu yang cikgu azwa, cikgu paling hot dekat sekolah aku dulu. Terima kasih cikgu, kau bagai lilin yang sanggup membakar diri...pumpang pumpang. Maaflaa, sejak aku masuk kelas comp ni kehandalan aku untuk menaip sangat laju. Jadi aku sangat eksaited. Nampak tak nampak tak? Okay bimboo.

Hah ni la aku nak cakap nih, aku khuatir nih *eceh khuatir u'olls. Khuatir lagi bimbang melihat nafsu (nafsu makan hokay) aku yang sangat tak terkawal. Oh cerita pasal lembu sama perut bermemori 1 terabyte tu umm aa macam aku je. Dalam banyak banyak bintang kenapa lembu kan? Okay lembu ada empat perut. What? Yelaa ada empat! I mean empat chamber. Hah best kan, best kan.


 
sumber gambar dari ehsan kak limah

Tak normalkah aku? Tak perempuan kah aku? Cecite cecite. Alaa amenda makan sikit sikit tak sampai satu jam lapar balik, lepas tu nak kena makan lagi. Baik makan sekali harung. Huh aku makan satu hari RM3.50 jee *bangga. Yelaa makan sekali tapi kuantiti dia aku rasa cukup untuk tampung bekalan dunia akhirat. Tambah lagi aku ada sikit fats yang boleh di bakar kala lapar. Ohh aku juga ada bekalan hidup dekat bilik. Ada milo dan oats dan biskut dan mister potato dan err okay nampak dah tu.

Ohh lagi satu! Dah alang alang cakap pasal makan  ni kan. Aku nak tegur la sikit kan. Aku ni pantang betul tengok orang yang suka bazir makanan nih. Kalau kenyang tak payah makan laa. Membazir lah awak! Amalan syaitan tau. Awak tak tau ke ada orang sanggup gali tong sampah sabab tak dapat nak makan. Awak pulak boleh senang senang je buang. Iskk! Maaf laa ter-emo pulaa.

Korang, kalau nak makan berpada laa. Kalau dah tau kapasiti perut macam aku, layankan je. Oh! Namun begituu...haha, jangan lupa untuk melakukan senaman sekurang kurangnya 3 hari seminggu dan 30 minit setiap sesi. Pesanan ini di bawakan khas oleh Kelab Olahraga, Kampung Talam Dua Muka -.-" Ok bye!


Kenyang perut suka hati! :D

11 comments:

ghost writer said...

haha...lucu lar kamu nih amira..

orang kata lah,nak tengok nafsu lelaki dengan perempuan tuh macam mana,tengok macammana cara dowang makan...

amira syuhada said...

@ghost writer
apa yang kelakar ghost? ini serius haha.

err yeke? takutt la macam tu -.-

ghost writer said...

aku tahu lar entry serius tapi pengolahan kamu membuatkan ianya lucu...hihi

AkuMuzikFilem said...

haha samalah kita. tapi tak pelik orang laki memang kuat makan. yang kurus pun jangan disangka tak pelahap

Herlisyatt said...

syuddd. aku suka bazir makan

sebb ak mkn mmg sikit

bencikah kamu padaku?

cikchubby said...

hahahahaha syud! kita geng!
makanan dihadapkan, perut mengizinkan!
balun ajaa apa yang ada di depan mataaaa.

:DD

amira syuhada said...

@ghost writer
baru aku tau hantu pun tau gelak macam tu. Hihi.

@AkuMuzikFilem
Eh kau pun makan tak hengat dunia eh. Ish ish tak elok tu. Dasar perut lembu. Haha

@Herlisyatt
Oii macik sejak bila tukar nama? Adehh takda takda, awak saya kecualikan.

@Cik cubby
Huh awak tak payah cakap laa. Lembu pun kalah! Haha

ghost writer said...

tau tak,hantu lar paling banyak gelak..

haha(evilaugh)

amira syuhada said...

@ghost writer
Haha kau pun ke ghost? Kau macam serius lagi ada laa. Hantu yang takda perasaan haa.

Tak evil pun la ghost nampak innocent lagi ada laa huu.

AkuMuzikFilem said...

haha mengong kata aku perut lembu

pemuzik jalanan said...

@AkuMuzikFilem
Eleh eleh, takpaya nak sorok laaa.
Aku tau HAHA.
Lembu pun kalah kan kan.