18 March 2011

Terima segala


Alhamdulillah.
Terima kasih tuhan.
Sikit pun tak buat aku putus asa.
Ada jalan lain
Itu aku pasti.
Kalau dulu mungkin aku yang pertama rebah.
Kali ini pengalaman mengajar aku.
Aku cukup penuh rasa syukur.
Result tak sebagus mana.
Tapi aku sikit pun tak rasa kecewa.
Berkat usaha tak seberapa.
Ini hasilnya.
Akan ada masa lagi untuk aku perbaiki diri.
Jangan pernah mengalah.
Ini cerita duniawi.
Cerita tentang sesuatu yang tak pasti.

NEXT SEM AKU JANJI! 4FLAT UNTUK AKU. :)
INSYAALLAH~

7 comments:

ghost writer said...

kata-kata standard.

keputusan yang tidak baik tak semestinya menjatuhkan kita.

ia lebih kepada melihat satu usaha untuk memperbaikinya.

jangan pernah mengalah.

cik ciput said...

go go adik! u can do it! =)

even x dapat 4flat pun, kalau dah berusaha sehabis daya, u should be proud of your result..hehe

don't ever give up okay! =)

1 tip yg x seberapa: don't push yourself too hard..jadikan study satu perkara yg menarik, then u'll get interested with the subjects =))

Edy G-Minor said...

ahahahaa. rilek la derr.

aku, dari title dekan, skrg sedang bertempur utk kekal di landasan pengajian.

we're constantly battling to survive, for the sake of KNOWLEDGE.

cheers ;)

amira syuhada said...

ghost: hantu pun pandai kasi nasihat :) thankiuu aku tabik kau ! Yeah takkan pernah mengalah.

Kakak: Hmm yup InsyaAllah sy cuba lagi. Ohh sy igt pesan akak tu ye hee :')

Edy: Woaa untunglaa budak dekan! Sebab tu la kau chill jaa. Congrats laa.

AkuMuzikFilem said...

takpe. takda hal nyer. janji skill hidup tinggi. suka dengan quote, "ini baru duniawi, barang tak pasti"

amira syuhada said...

Haha sep sikit meh! ;p

nhari.wani.raja said...

go cik go ! :)