19 June 2011

Istimewa.

Bagi aku hari ini tiada beza sama hari biasa.
Oh! Hari Bapa? Ahh, bagi aku hari hari pun sama.
Maksud aku, sayang aku pada ayah masih utuh.
Tiap hari,takkan sikit pun pudar. Kau pun kan?

Ayah, Selamat Hari Bapa.
Moga rezeki ayah terus dimurahkan.
Dapatla paw sebijik gibson paul smith.
Tak pun Ibanez ke. Ek? :)
Yamaha semi-acoustic gitar pun boleeeee la.

Iloveyoutodaytomorrowandalwaysdo! :')

Bicara sama blog bukan ayah baca pun.
Saja nak mengada. Bye.

16 comments:

Edy said...

untung lah.

pemuzik jalanan said...

Kau dah kenapa.
Ye untunglaaaa.

intan.maisarah said...

selamat hari abah kepada semua abah abah !!

pemuzik jalanan said...

;) yee selamat!

Mehmed - said...

kesian aku takda abah. em ok. weh kenapa kau tak minta gitar custom made dari jempol? Ahaks! sori takde

pemuzik jalanan said...

Chill la med. Mari kongsi ayah :) Hee.

Mintak kat kau jelaa okay? Haha

Fyqa said...

demand lak nk paw bagai ;)

- elina - said...

kemain.

haha

pemuzik jalanan said...

@fyqa
hari bapa la hari bodek sedunia :)

@-elina-
sekali sekala hee

cik ciput said...

ayah akak comel..ayah kamu mesti hensem kan?hihi

pemuzik jalanan said...

@cik ciput
Hensem! Muka macam vokalis maroon5 :)

ENCIK TIKUS said...

amboi nak gibson, yamaha sahajeeee..

ghost writer said...

kau duduk dengan bapa kau.tak perlu buat entry terus jer merayu kat dia belikan apa yang kau nak...

pemuzik jalanan said...

@ENCIK TIKUS
Kapok pun boleeeee...

@ghost writer
Saja laa ghost.
Aku nak mintak ayah sponsor kawin je haha

AkuMuzikFilem said...

terima kasih atas ucapan. hehe

pemuzik jalanan said...

Sama sama :)