24 April 2011

Kacang je.


Eh lu, gua sukaa lu.
Gua nak lu!


Huh, kan senang. Cakap jelaa.
Yedak?
Amacam.
Adaa beran ka abang?

Kih kih :)p

Minah dah tak berapa nak hensem.

16 comments:

dayya dayyanna said...

uisyh, gua suka lu. lu berani suka gua balik? haha.

pemuzik jalanan said...

@dayya dayanna
Haha jangan macam macam.
Kalau suka nanti lain jadinya ;p
Nasib gua perempuan.

ghost writer said...

nyatakan lah namanya sekali...ade beran?

hihi

kacang jer kalau tulis tanpa nama...

pemuzik jalanan said...

@ghost writer
Haha bukan ghost bukan.

Aku nak kata kalau dah suka tu cakap jela.Mendaa nak cuak.
Kalau kena reject takpa laa.
Asalkan toraii.

Ehem aku kan Dr love kan *bajet laa :p
Nama dia? Aku tak tau nama kau. Camnaa? haha

ghost writer said...

erk...nama aku jhonny depp.haha

pemuzik jalanan said...

@ghost writer

bwekkkkk.
*muntah hijau

Baikk kau cakap nama kau shahrul anuar zain jeee. Baru aku semangat haa

ghost writer said...

siapa shahrul anuar zain?pengurus FAMA ker?

pemuzik jalanan said...

Aaa tak baik!
Eyp tu nama sebenar anuar zain laa ghost.

Tanak kawan kau dah. Huh.

KakiYangBerjalan said...

ok wa nak cakap wa sukaa lu nii.
haa dah setel
kih3 :P

pemuzik jalanan said...

@KakiYangBerjalan
Blah laa lu.
Lu suka orang lain bajet gua tak tau eh.
Haha,kantoiii

Inspirationalefeks said...

straight to the point ni .. hehe

AkuMuzikFilem said...

ala yela kau, dalam blog leh la cakap camni, real situation nanti, kau tergamam tak kata apa. kot kau lari ke. hehe. terfikir mahu buat begitu, dikatakan gentle, tapi gelojoh sebenarnya.

pemuzik jalanan said...

@AkuMuzikFilem
Haha kau try la dulu.
Nanti aku follow.
Eh eh kau dah kawin,takpaya laa.
Biar aku try dulu nnt aku infom jadi tak.
Haha.

pemuzik jalanan said...

@Inspirationalefeks
Ehem,kan senang gitu.
Orang pun paham.
Tak payah nak bunga bunga hee

Mehmed - said...

bunga untuk sapa? tak salah kalau nak bunga2 janji kalau org suke..kalau tak? watpe nak kisah..ahakss..

pemuzik jalanan said...

@Mehmed
Ehemm tahu takpaaa.
Cakap jelaa. Senang kan kan :)
Tahu takpaaa takperlu kisah pun.