12 April 2011

Kau rasa kau dah sedia tapi..


Bila kau dah study habis habisan tiba tiba waktu jawab quiz
kau boleh pulak nak blank,blur segala.
Itu memang sumpah best!

Hasil daripada itu carry mark pun akan
berkurang.

YEAH!

*tepuktepuk

Terimakasih.
Sila la buat lagi.

 
sumber:google
saya masih waras. no worry :')
 

14 April 2011
Exam lagi -.-

Just wish me luck.
No careless mistakes please.

Macam mana nak dapat 4 rata nih?

9 comments:

Edy G-Minor said...

musim exam. yeah.
biasalah kalau ada yang gila 'sementara'. jyeah!

Herlisyatt said...

all the best sayam

buat yg terbaik okay
InsyaAllah

chaiyok2

cikchubby said...

all the best syg. NEVER EVER GIVE UP. hehe. pesanan yang sme berulang-ulang kali.

cos tht proves you can do it !

gudluck dear :)

pemuzik jalanan said...

@Edy G minor
Aku tak taula lama mana gila aku nih edy
Nak menangis pun hado huu.

@Herlisyatt
InsyaAllah awak.
Terimakasih ye

@cikchubby
i hope you were here next to me,
seriously its hard to face every single day. Bila sedih taktau nak nak cari siapa. Sakit.

Oh nasib ibu ada :)
Thankiu babe.

cik ciput said...

ohh rindunya zaman stadi dulu..hehe..

**adek, jawab betol2 ok..tdo awl mlm exam tau! =)

pemuzik jalanan said...

Macam nak cepat cepat habiskan
study je adaa la kak.
Lepas tu cari jodoh. Kahwin.
Kan senang! :D

Okay thankiuu kakak. :)

AkuMuzikFilem said...

aku study past sem je banyak, jarang study buku. study week, barulah aku kejar yang 4 5bulan aku buat blur dalam kelas

AkuMuzikFilem said...

aku study past sem je banyak, jarang study buku. study week, barulah aku kejar yang 4 5bulan aku buat blur dalam kelas

pemuzik jalanan said...

@AkuMuzikFilem
Elehh kau.
Cepat pick up bolehlaaa.
Untunglaaaaa!