30 May 2011

Nick names.

Yuna! Ehh, yunaa! 
Er, bukan bukan. Saya bukan yuna.
Memanglaa awak bukan yuna tapi awak yuna gemok.
Kurang asam kan -.-

Bila aku mula angkat si yamaha yang makin usang tu mesti orang nak mula gelar aku yuna. Tapi di sebabkan dorg dengki serta jeles sebab aku nampak sangat awesomeee jadi dorg tambahla jadi yuna gemok. Cis, aku baru nak rasa bangga. Kembang kempis sikit kan. Potong stim betul lah. Baru rasa nak terbang tapi sayap dah patah pulak.

Kalau nak cerita pasal nama panggilan nih memang belambak. Dari kecik sampai besar macam macam nama ada. Bila orang tanya nama apa, nak panggil apa. Aku kasi dorg buat pilihan sendiri. Tu la best kan nama panjang panjang? Aku pun tak tau nak orang panggil aku apa. Hee.

Mira ,mia ,syud ,rara ,dudu. Kan aku dah kata dorg suka suka bagi aku nama baru. Kira okay laa ada bunyi nama aku jugak kan. Bila dah start masuk sekolah menengah, lagi banyak nama gempak. Macam haram jee sekor sekor, kasi la naman panggilan yang sesuai kan. Lisa Surihani ke, Diana Danielle ke, Maya Karin ke kan. Sebab muka aku memang sejak azali lagi comel macam dorg. Ala ala pan-asian look gitu. Awww! Ini pergi tibai panggil aku mok, gendut, bam bam dan seangkatan dengannya. Tak hot langsung tahu?

Sebabkan aku seorang manusia hensem jadi aku chill. Aku memang malas nak bagi tumbukan padu dekat muka sorg sorg. Yelah nanti jadi kes juvana. Masuk tv3 pulak. Jadah apa aku merepak ni -.- dahla tu.
 Hai nama saya amirasyuhada.

Kalau nak panggil aku minah gojes menawan cantik lagi ayu pun boleeeee!

15 comments:

Ariffin Khomeini said...

ur real name alredi nice. no need to adopt new one. ade buat lagu? nak dengar boleh? :)

pemuzik jalanan said...

Haha takpayah cakap pun dah tahu.

Adaa,err hee. Segan nak share :)

ghost writer said...

eh..apsal picca xgf aku ada kat sini...aiilar!

iyelar kau hensem,cantik,menawan dan menghairahkan...

leh kenalan tak?nama aku joshua.

pemuzik jalanan said...

Ex kau? Yeke ghost? Haha memang aku nak percaya kan.

Well,itu kan memang ;p

Err boleh. Kau boleh panggil aku umm aa,pilih la haha.

Mehmed - said...

hye dud ! aku panggil kau yuha ok? sebab dekat sikit dengan yuna Ahaks!

pemuzik jalanan said...

Haha kau memang dengki dengan aku kan.
Takpaya nak yuha sangat la med heh.

*eh kau buatla shoutbox ke hapa ke bole aku kacau hidup kau

Mehmed - said...

ok ape yuha heheh

*dulu aku dah cuba buat tapi jalur lebar lembab,lain kali...

cik ciput said...

dudu?celah mana la dtg nama dudu..haha..

macam akak, nama ciput tu memember jugak la yg kasi..haha

pemuzik jalanan said...

@mehmed
Oklaa aku iya kan jelaa. Hee.

*Okay kita tunggu dia laju


@cik ciput
Haha kan! Syuhada jadi syud lepas tu main main jadi syududu. Dapat la pangkal dudu. Tadaaa :D

Ciput mmg sangat comel je nama huu

ghost writer said...

umm..aa.unik nama kau ek...socrates yang bagi nama ker?

pemuzik jalanan said...

Hah uniklaa sangat.
Socrates? Pergh kau buat aku google dia.
Dia pun penyumbang haha.

Edy G-Minor said...

hmmmm. taktau la nak ckp apa.

HAHAHAHAHAAAA.

aku boleh gelak kan? boleh kan?

HAHAHAHAHAAAA!

ko ni dah la ensem, klaka lak.

HAHAHAHAHAHAAA!

pemuzik jalanan said...

Didi ngok ngekk!
Haha okay part yg aku hensem tu aku suka.
Sep sikit dii! Haha.

The Moron said...

salam.

lama tak ke sini. awak sihat? heheh^^

pemuzik jalanan said...

Wee?
Lamanyaaa hilang!
Sihat :)