03 July 2011

Realistik.


Cuba jangan cepat sangat menilai manusia melalui pandangan pertama kau.

Yeah, aku perempuan.
Oh, ada tiga lelaki?

Psst! Budak ni mesti.....

Mulalah nak menjeling,
Mulalah nak berbisik.

Amenda? Aku pi makan je kot.
Pfft!

Takpayah nak hipokrit sangat la sayang.
Tipula kat luar kau tak cakap sama lelaki.
Tak pernah lepak dengan dorg.

Hidup. Cuba realistik sikit.
Oh uia? Heh.

14 comments:

cik ciput said...

ada mata-mata yang menjeling ke?biar je..biar sampai juling..hahaha..

*biasalah tu dik oi..jelingan2 manja itu pasti ada di mana-mana..

ghost writer said...

aku suka cakap dengan perempuan..

pemuzik jalanan said...

Jeles letewww. Haha.
Jelingan manja menusuk kalbu kak.

pemuzik jalanan said...

@ghost writer
Aku suka cakap dengan lelaki.
Lek luu, tak main terasa terasa. Kan?

intan.maisarah said...

huh~
saya suka ckap kawan dengan lelaki

pemuzik jalanan said...

@intan.maisarah
Saya lelaki. Awak suka cakap dgn saya?
Haha.

Edy said...

diorang jeles sebab kau hensem.

nuff said! HAHAHAHAHAAA!!!~

WajeeShock said...

Hahaha haiya tula. tak bawa geng. Touching ok kena tinggal sorang kat bilik. tsk tsk. :'P

PrmpnDkwtMrh said...

hahahahahah~

dekat universiti kita tu memang ramai manusia hipokrit.

pengalaman sendiri dik, 6 tahun dari matrik. ahaks~! ;p

pemuzik jalanan said...

@Edy
Ada tambahan lagi. Aku comel. Kan? Haha

@WajeeShock
Heh sapa yang sibuk duk main fb time tu ecehhh..

@PrmpnDkwtMrh
Haha! There, ada pun manusia yang setuju. Susah kan awak,nak duduk situ and be yourself :) huu

Mehmed - said...

pergi la mana,dengan sapa pun yuha, tapi jangan lupa bawa payung.takut hujan.kita mana nak tahu.kan yuha? ahaks!

pemuzik jalanan said...

@mehmed
Baikk! :)
Takpaa aku pergi tempat ramai orang.
Payung la tu, eh? Hee.

AkuMuzikFilem said...

unless laki tu dressup cam mamat nasyid skema gilabab dengan berkopiah. atau masih sama juga pandangan liar itu?

pemuzik jalanan said...

Haha tak lah. Sama. Masih sama. Hee.