21 September 2011

Gabra.



Gabra tau. 
Bukan gubra. 
Masalah apa suka nak rasa cuak. 
Cuak untuk benda yang tak perlu pun.
 Kau manusia kabut tau. 

Aku la.

 Kau pun ke?

Gelabah pondan ah.


10 comments:

cik ciput said...

akak jenis gabra jugak...hahha....

Asrul "iLham" Sany said...

gelabah tu pun sifat manusia gak, bukan untuk pondan je.

Iwanski said...

Ojo Kaget... hehe.. -)

hanaahmad said...

lu pehal adik? kan kakak dah cakap, ingat je kakak lu ni confirm lu tak gabra dah. kih3. kalau ini pasal exam, aku ucap selamat untuk segalanya. tunggu aku dah sihat sepenuhnya, kita pergi chill dekat BR ok? :)

pemuzik jalanan said...

cik ciput- hik okay sep! kita samaaaa.

asrul- er betul. Hee manusia lain lagi gelabah dari pondan.

iwanski- haha enggak kaget.

hana- kalau ingat awak lagi ah, boleh blur terus tahu? Thanks! BR? Awesomeee. Syg awak laa kakak. Bwekk.

Rain said...

gabra dpt interview ke kena present kat depan?

he..

all da best. selawat dpt menenangkan hati :)

Khuzrin Kamarudin said...

Menggelabah ni.. hahaha..

pemuzik jalanan said...

rain- nope. gabra menagada nama dia nih. Oh thanks!

Khuzrin- Gelabah laa awesome haha

miratun madihah said...

gabra esok ade paper. :(

ghost writer said...

ada drama Cuak kat tv.