22 November 2011

Keliru.


Suka.

Sayang.

Cinta.

Boleh tak aku punya tiga perasaan pada masa yang sama,
dengan manusia yang berlainan?

Abang abang dan kakak kakak puaka(s) sekalian. 
Boleh awak awak kasi tau adik yang masih hingusan ini
 tentang tiga maksud perasaan di atas?

Adik, um adik tak paham :(
Hihik.


#HarimauMudaOhsemmm! :)


12 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

sebenarnya ketiga2 tu ada tiga peringkat dalam perasaan cinta.

peringkat 1 Suka : mula suka seseorang, tapi masih belum sayang, n cinta tu jau hsekali

peringkat 2 Sayang : dah mula sayang n terbayang2

peringkat 3 : kalau sudah sampai cinta memang sudah parah

cik ciput said...

fuh..soklan budak hingusan ke ni?payah nak jawab ni..

emm..emmm...emmmmmm...emmmmm...

takpe la..yg penting, akak suka dan sayang kamu..hehe =)

Pondok Usang said...

ni teka-teki ke ape nii.. tak hadiah abg taknak jawab..

Apy said...

memang boleh..tapi fikirkan apa yang akan terjadi..

pemuzik jalanan said...

Asrul- Tersuka org lain, sayang org lain, cinta ... tak tau. Bukan pada org yg sama. Camna?

Kak- Tu saya tau kak, saya pun sama :)

Pondok usang- Haa bukanlah bang. Ini soalan lah. Ei piu kawin ah awak nih. Haha.

Apy- Kann, sebabtu masih keliru. Konon laaa.

Syf serabai. said...

adik adik tak boleh tahu maksud semua tu.hehe

pemuzik jalanan said...

Syf- Haha aku dah tak adik adik dah, cuma sikit muda. Tp skrg dah dewasa. Kot.

pembaris said...

suka rasa nak pegang macam2

sayang rasa nak peluk

cinta rasa nak pegang tangan,,,

kot...

pemuzik jalanan said...

pembaris- Oh? Makin buntu lagi ada lah, huu.

Bella Bell said...

err. saya pun tak tahu sangat. hikhik

Edy said...

want my advice?

screw all the rules!

rebel la sikit.

nak bahagia, takda rules di dunia ni yang boleh kekang kita.

cuma, kalau ikut rules Syurga, rules Arasy, rules Penguasa Semesta Raya, haaa, kau konfem bahagia!

once again, aku cakap ni, bend all the rules, or better; BREAK ALL THE DUNIAWI RULES.

suka kat sape2, berkawan la dengan dia.
sayang kat sape2, take a good care of him/her.
cinta kat sape2, jgn sorok, gitau dia apa kau rasa.

bohong la kalau kau taktau apa mkna semua tu.

you're big girl ra. for sure ko boleh handle semua nasty-happy-mellow things ni. ye dak? kamon.

oh ya, i need latest update.
inform me a.s.a.p


Yang Benar,
Abang Kau!
(Kehkehkehkeh)

pemuzik jalanan said...

Reallyy really need it!

Mungkin aku tau, mungkin saja buat buat tak tau.

Dah besar tapi masih mentah, jadi perlu belajar dari kau.

Kau. Abang puaka. Hue hue.