11 December 2011

Penangan ombak rindu?


Ye aaron aziz nampak macho bila menangis. 
Ye, maya karin nampak hot berkemban.
Ye, puaka puaka sibuk ganggu emosi aku nak layan jiwang sikit. 


Dan ye, gara gara nonton ombak rindu.

Aku lewat ke tempat kerja. 
Sarung apa yang ada.
Ini hasilnya.....




Malu siot!

20 comments:

* Aiman Qistina Balqis * said...

wow ! HAHAHA . takpe takpe .sekali sekaleeee :D

Syf serabai. said...

hahahaha, kasut! itu memang tak boleh diterima akal

dayya said...

wah, kau lagi hebat dari maya karin berkemban. hehe.

Heartless said...

HAHAHAHAHAH! ok sumpa lawak la makcik oiii! :P

hanaahmad said...

kahkahkah sexy nya bila adik puaka pakai salah kasut. ini lagi best dari ombak rindu..awwww

pemuzik jalanan said...

Aiman: Hah, malu sekali sekala? Tak mau haha.

Syf: Rasa nak pecah mukaa! Malu sangat -.-

Dayya: Lagi awesome kan? Aihh..

Heartless: Maluu oii!

Kak hana: Gila awak! Haha kena bahan weh haha

~SaL IjOu~ said...

nasib keduanya kaler hitam~ ;p

pemuzik jalanan said...

Kalau tak memang aku buat buat pengsan dekat situ...

pembaris said...

nasib baik tak pakai stokin.jika tidak..

ghost writer said...

cakap kat sapa2 yang tegur yang kau pakai tuh trend terbaru budak pejabat nak berfesyen di pejabat.

pemuzik jalanan said...

pembaris: Tula selalu aku sarung sneakers je nasib la kan

ghost: Haha ah malu aku ghost, nak buat pengsan je rasaa..

BonekadalamChermin said...

2-2 design pun cantik!
jadi, x salah kalau nak pakai 2-2 serentak.

haha!

Bella Bell said...

ni nak settle cam ne ni? nak kena gelak ke nak kena kesian?



haha. cool :D

Mehmed - said...

ala..kau saja bagi alasan macam tu kan yuha..cett! hehe..aku lemas laaa Ahaks! sebenarnya agak lemas..

Ray ban Malaysia said...

Hebat penangan Ombak Rindu~hihi

pemuzik jalanan said...

Bonekadalamchermin- Hihi tapi rasa malu tu masih tebal hee.

Bella- Kasihan kan laa aku yg comel nih haha

Med- Alasan apaa? Haha. Lemas asal weh, nanti kau tolong selamatkan.

RB- Hebat sangat!

cik ciput said...

hahaha..ini trend baru ke?nasib baik dua2 kaler hitam...kalau taaak..but still, malu siot! =p

kemang~ said...

oi guane tertukar ni? haha


penangan aaron aziz eh?

pemuzik jalanan said...

cik ciput- malu tetap malu kak!

kemang- Dop tau la, yela kot haha

Pondok Usang said...

tidak mengapa... org tak nampak.. kerana kasutmu berlindung disebalik ombak..